Sunday, January 31, 2010

Wednesday, January 27, 2010

Първата куилинг творба на Алекс

Вчера, моят син който е на 4.5 години, гледаики ме да си правя кръгчета за куилинг, реши че и той иска така. Е съгласи ме да правя 3 часа в негова полза и тази сутрин той ги вкара в употреба. За моя огромна изненада сам си нарисува 'дизайна', който представлява динозавър с 3 глави който пикае :)
*само основата, към която е прикрепена творбата е мое дело



Saturday, January 9, 2010

ЧРД Миленски !

За рожденния ден на моя най-добра приятелка направих тази картичка. Милена е цар в правенето и декорирането на торти и затова тематично картичката е с тази илюстрация :


Идеята за този модел сгъване взаимствах от блога на Гери-Блещучка.

Дръвче или...не???

Ето го и моят първи опит да направя малко дръвче с мъниста. Е резултата не покрива и наполовина това което си мислех че правя и което исках, нооо.... нали е все пак първи опит:)

Friday, January 8, 2010

Пак Новогодишна :)

Ето и предпоследната новогодишна картичка, която направих тази година (2009). Снимките отлежаваха досега изчаквайки пощите да си свършат работата със сигурност и тя да е изненада за получателя:) С много топли чуства за една виртуална приятелка -Гери.

Имах голямо желание да направя картички за всички дами от cardmaking групата към форум бг-мамма , но така и не успях нито с времето, нито да събера адресите навреме :( Надявам се обаче за следващ празник да се организирам по-ефективно.